Title of a News Article

Polat'tan anlamlı kandil mesajı...

Polat'tan anlamlı kandil mesajı...
banner206

İslam Alemi'nin 2 bayramından birisi olan Ramazan Bayramı öncesi tutulan oruç ayının habercisi olan Berat Kandili bugün kutlanıyor.

İslam dünyasının önemli kentlerinden birisi olan tarihi Şanlıurfa'da da bugün Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandili kutlanıyor.

Şanlıurfa Organize Sanayi bölgesi Müteşebbis Heyeti Üyesi, Şanlıurfa Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı ve Transfomax Trafo Üretim Fabrikası işletmecisi Sanayici İş Adamı Mehmet Korkut Polat, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak İslam Alemi'nin kandilini kutladı.

Polat mesajında şunları söyledi;

"İçerisinde bulunduğumuz mübarek 3 aylarda ne yazık ki zor günlerden geçiyoruz. Her yıl kutladığımız Berat Kandilini bu yıl deprem hadiseleri ile yaşıyoruz. Allah'a tevekkül, şükür ve hamd etmenin bugünlerimizde çokça aradığımızı biliyoruz ve bu şuurda hareket etmeye gayret ediyoruz. Bizleri topraktan var eden Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Berat Kandili dolayısıyla bugün daha da çok dua etmeliyiz. Semaya açılan ellerimizin geri çevrilmeyeceğini düşünerek bu zor günleri atlatmak için Allah'a dua etmeliyiz. Berat Kandili dolayısıyla Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Alemi'nin kandili kutluyorum." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195