Title of a News Article

Şanlıurfa standı İzmir'de ki fuarda yerini aldı

Şanlıurfa standı İzmir'de ki fuarda yerini aldı
banner206

Tarihi ve kültürel zenginliği ile dünyada adından fazlasıyla söz ettiren; Göbeklitepe, Karahantepe, Balıklıgöl, Harran, Halfeti gibi başlıca turizm merkezlerini sınırları içerisinde barındıran Şanlıurfa, İzmir'de 2-4 tarihleri arasında düzenlenecek olan Travel Turkey fuarında ki yerini aldı. 

Haliliye Belediyesi ana sponsorluğunda kurulan standa Eyyübiye Belediyesi ve Karaköprü Belediyesi de katkı sunduğu öğrenildi.

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme Derneği Adına yapılan açıklama da ise şu ifadelere yer verildi;

"2-4 Aralık tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Travel Turkey fuarına Şanlıurfa olarak A Salonu D 108 numaralı standda yerimizi alıyoruz. Fuarda İlimizin tüm Turizm ve Kültürel destinasyonlarını profesyonelce tanıtma ve pazarlama imkanı bulacağımız bu fuarda İnanç, Kültür, Arkeoloji ve Gastronomi alanında Bölgemizin ve Ülkemizin lokomotifi olma yolundaki ilerlemesi devam edecektir. Haliliye Belediye Başkanlığımızın Ana Sponsorluğu, Karaköprü ve Eyyübiye Belediye Başkanlığımızın katkıları ve fuarda yer alan işletmelerimizin desteği ile başarılı bir fuar geçireceğiz. İlimizin tanıtımına katkıda bulunan başta Sn. Mehmet Canpolat, Sn. Metin Baydilli, Sn. Mehmet Kuş beylere ve desteğini esirgemeyen işletmelere şükranlarımızı sunarız. 
2-4 Aralık tarihinde Fuar’daki standımıza tüm dostlarımızı bekliyoruz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195