Title of a News Article

Uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi düzenlediği GAP 3 tesislerinde düzenlediği “Uçurtma Şenliği” etkinliğiyle çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Farklı etkinliklerle gönüllerince eğlenen çocuklar uçurtmalarını gökyüzüne salıvermenin mutluluğunu yaşadı.


 

Kültür ve sanat etkinlikleriyle Şanlıurfa’da vatandaşların keyifli vakit geçirmelerini temin etmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, uçurtma şenliği ile çocukların sevincine ortak oldu.

GAP 3 tesislerinde bulunan yeşil alanı aileleriyle dolduran çocuklar bir yandan piknik yaptı diğer yandan etkinlik alanında düzenlenen şov ve sahne performanslarıyla güzel bir gün geçirdi.

Etkinliğin ilk günü renkli görüntülere sahne olurken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de çocukların sevincine ortak oldu.

Çocukların sevgi seliyle karşılanan Başkan Beyazgül onlarla tek tek ilgilendi fotoğraf çektirdi.

Alanda piknik yapan ailelerin sofralarına da misafir olan Başkan Beyazgül vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Yeşil alan oranının daha da artırılacağını söyleyen Başkan Beyazgül vatandaşların dualarını istedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığının koordinesinde gerçekleşen etkinlik bugün de devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2023, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195