Title of a News Article

Urfa Antep kadın işbirliği...

Urfa Antep kadın işbirliği...
banner206

Tarihi zenginliği ile dünyaya ismini tanıtan ve özellikle 12 bin yıllık geçmişe sahip Göbeklitepe ile nam salan Şanlıurfa'da, girişimci iş kadını Rahime Yaşar, 2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edilmesini bir fırsat bilerek birçok kalıcı yatırıma imza attı. 

30 yıllık turizm işletmeciliği tecrübesine sahip olan ve her platformda Şanlıurfa'nın turizm açısından tanıtımına tam katkı sunan girişimci iş kadını Raya Turizm Acentesi işletmecisi Rahime Yaşar, Şanlıurfa'nın önemli tarihi ve kültürel noktalarından biri olan Harran ilçesinde 'Kticic' art Shop markası ile hediye eşya mağazası açarak, ilçedeki tarihin tanıtımına büyük katkı sağlamış oldu. 

Harran Kaymakamlığı Kadın Destek Merkezinde yapılan ürünlerinde satış üssü olan Kticic Art Shop mağazası tamamiyle Harran koleksiyonları ile dolu olacak. 

Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Şanlıurfa'da, Balıklıgöl platosu başta olmak üzere Göbeklitepe, Harran, Halfeti gibi tarihi mekanlar yoğun ilgi görüyor.

Hediyelik eşyaların satışı Harran ilçesinde açılan mağazanın yanı sıra Göbeklitepe'de ve Şanlıurfa Müzesinde de halkın hizmetine sunuldu. 

URFA ANTEP KADIN İŞ BİRLİĞİ YAPTILAR...

Şanlıurfalı Kadın girişimci Rahime Yaşar, açmış oldukları hediyelik eşya mağazalarında Gaziantepli Kadın girişimci İnci Akbulut ile iş birliği yaparak kadın gücünü bir kez daha gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 19:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195