Birecik Belediye Başkan yardımcısı Gazeteci Reşat Uzun, Ankara’da özel bir hastanede ByPass ameliyatı oldu. 

Vali Şıldak’tan Müjdeli Haber... Vali Şıldak’tan Müjdeli Haber...

Birecik Belediye Başkan yardımcısı Reşat Uzun, Ankara’da özel Medicana hastanesinde geçtiğimiz hafta ByPass ameliyatı olmuştu ve bugün taburcu edildi. Başkan Uzun ameliyatında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta Ankara’ya giden Uzun, Şanlıurfalı Prof.Dr. Abdullah Nabi Aslan'ın yapmış olduğu anjiyo sonrası ByPass ameliyatı yapılmasına karar verildi.

Hastanede yapılan bazı tetkikler sonunda Başkan Uzun’un ByPass ameliyatı Prof.Dr. Erol Şener ve ekibi tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Yaklaşık bir hafta Ankara Medicana Hastanesinde tedavi gören Reşat Uzun dün taburcu edildi.  Operasyon öncesi ve sonrasında Ankara Medicana Genel Müdürü Gülçin Türkmen Sarıyıldız, Şanlıurfa eski Sağlık İl Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm ve Şanlıurfalı Prof. Dr. A.Nabi Aslan, desteklerini Uzun’dan esirgemedi.

Başkan Uzun’dan teşekkür paylaşımı:

Destek veren herkese teşekkür eden Uzun Twitterda ki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Dostlar;

Şükürler olsun bugün taburcu oldum.

Başarılı bir şekilde ByPass Ameliyatımı yapan Prof.Dr. Sn.Erol Şener ve ekibine,

yakın ilgilerini benden esirgemeyen Prof.Dr. Sn.Mehmet Gülüm, Ankara Medicana Genel Müdürü Gülçin Türkmen Sarıyıldız ve Prof.Dr. Sn.A.Nabi Aslan hocalarıma şükranlarımı sunarım.

Bu süreçte dualarını benden esirgemeyen, bizzat hastaneye gelerek ve iletişim aracıyla geçmiş olsun dileklerini sunan tüm gönül dostlarına teşekkür ederim. Medicana Hastanesi Yoğun bakım ve servisinin güler yüzlü personellerine de teşekkür ederim. Allah razı olsun.”