Title of a News Article

Viranşehir Heyeti mecliste

Viranşehir Heyeti mecliste
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa Milletvekilliğine seçilen isimleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Viranşehir'in gelişimi ve kalkınması için büyük çaba gösteren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ankara temaslarına da aralıksız devam ediyor. Başkan Ekinci, Viranşehir Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte 14 Mayıs'ta gerçekleşen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) görevine başlayan milletvekillerini ziyaret etti. TBMM'de önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili olarak seçilen Abdürrahim Dursak, Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyyüpoğlu, Faruk Pınarbaşı, Hikmet Başak ile AK Parti Artvin Milletvekilli Faruk Çelik'i ziyaret ederek, bir kez daha milletvekillerini tebrik edip, yeni yasama döneminin hayırlı ve başarılı olmasını diledi.

Başkan Ekinci ve meclis üyeleri, AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök'le de bir araya gelerek, sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Ekinci, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlar, milletvekilleri ile birlikte Sabır Şehri Viranşehir'i geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

TBMM'nin çiçeği burnunda milletvekilleri de, ziyaretlerinden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve meclis üyelerine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195