Title of a News Article

XKoren ilgi odağı oldu

XKoren ilgi odağı oldu
banner206

Türkiye'nin enerji sektörünün önemli isimlerinden XKoren elektrik katıldığı Şanlıurfa tanıtım günlerinde ilgi odağı oldu.

Şanlıurfa Dernekleri Federasyonu tarafından Şanlıurfa Tanıtım Günleri etkinliğinin bu yıl 2’ncisi İstanbul Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanında düzenleniyor. Şanlıurfa'nın geleneksel el sanatları, yemekleri, halk oyunları, yöresel ürünleri ile sosyal ve kültürel ve Sanayi değerlerinin tanıtıldığı etkinliklerin ikinci gününde ziyaretçi akını var. Ziyaret edilen standların başında ise XKoren elektrik geldi. İstanbul Valisi Davut Gül başta olmak üzere,  Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  Esenler Belediye Başkanı Tefik Göksu, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve çok sayıda tanınmış isim XKoren elektrik yönetim kurulu Başkanı Şanlıurfalı Hasan Kaytan'ı ziyaret ederek tebrik ettiler. 

XKoren elektrik yönetim kurulu Başkanı Hasan Kaytan, Şanlıurfa tanıtım günleri ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti "Tarihi güzellikleri, eşsiz lezzetleriyle; Ülkemizin incisi Şanlıurfa’mızı, medeniyetlerin başkenti İstanbul’umuzda tanıtıldığını görmek Biz Urfalıları ve herkesi mutlu etmiştir. Bu güzel buluşmaya katkı sunan Adnan Şansal Başkanımıza, herkese teşekkür ederim"

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195