Title of a News Article

Yavuz'dan Kurban Bayramı mesajı...

Yavuz'dan Kurban Bayramı mesajı...
banner206

Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz tüm Şehit Ailelerin, Gazilerin, Şanlıurfa'lı hemşerlerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diledi.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz mesajında ; Cennet vatanımızın bekası uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yakınları, uzuvlarını kaybeden kahraman gazilerimiz ve yakınları olarak bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz.Kardeşlik, dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu, kırgınlıkların unutulduğu, büyüklerin saygı küçüklerin sevgiyle hatırlandığı, ihtiyaç sahiplerine yardımın esirgenmediği mübarek Kurban Bayramının, ortak değerlerimizin pekişmesine, aramızdaki birliğin ve kardeşliğin güçlenmesine katkı sağlamasını diliyoruz.

Bizi hiçbir zaman kopmayacak güçlü bağlarla birbirimize bağlayan geleneklerimizi ve müşterek değerlerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere intikal ettirmek, hepimizin ortak toplumsal görevidir.

Bu vesileyle, Kurban Bayramının tüm insanlığa, İslam Alemine ülkemiz ve milletimize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, Şehit Ailelerimizin, Gazilerimiz ve Ailelerinin; Yüce Milletimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195