Title of a News Article

Yeniden hizmet vermeye başladı

Yeniden hizmet vermeye başladı
banner206

Şanlıurfa'da geçen yıl hizmet vermeye başlayan Piel Ruha restoran, pandemi nedeniyle ilk kepenk kapatan işletmelerden birisiydi. Bir yıl hizmete ara veren Piel Ruha ailesi tekrardan kapılarını açarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

Karaköprü ilçesi Diş hastanesi arkasında hizmet veren Piel Ruha restoran dün itibariyle tekrardan misafirlerine Hizmet vermeye başladı. İşletmeci Fatma Kaya ve usta ekibi, pide çeşitleriyle Urfa'da kısa sürede adından söz ettirmişti. 

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüsü nedeniyle Piel Ruha restoran pandemi kurallarına ilk duyarlılığı gösteren işletme oldu. Aradan geçen 1 yılın ardından alınan tedbirler kapsamında vaka sayılarında yaşanan düşüş sonucunda 1 mart itibariyle yeni normalleşme hayatına geçildi. Bu kapsamda restoran ve kafeler tekrardan hizmet vermeye başladı.

Piel Ruha restorantta sıkı bir hijyen ve temizliğin ardından kapılarını açtı. Kısa sürede ismini ve lezzetlerini ağızdan ağızdan dolaştıran Piel Ruha'nın açılışını duyan deyim yerindeyse oraya koştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2021, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195