Title of a News Article

Viranşehir'de 1. Lig hayali...

Viranşehir'de 1. Lig hayali...
banner206

BİRİNCİ LİG AŞKINA 

Viranşehir Belediye Erkek Voleybol Takımı Playofta ilk maçta rakibini 3-1 mağlup etti.

 Voleybol takımı ligde verdiği başarılı mücadele ile ligi lider olarak tamamladı. 2. Lig Playofta ilk maçını Ankara Beştepe Voleybol Salonunda Karacabey takımı ile karşılaştı. İlk seti 26-25 kazanan Viranşehir ekibi İkinci Seti 25-17 kaybetti. Maçı bırakmayan Viranşehir Belediye Erkek voleybol Takımı 3. Seti 25-16 kazanmayı başardı. Son set kıran kırana geçsede Viranşehir ekibi seti 27-25 kazanarak galip gelmeyi başardı.

 Play-off’larda ilk Maçını kazanan Viranşehir Voleybol Takımı Yarı finalin ilk maçını kazanan Viranşehir ekibi 2. Maça moralli çıkacak.

Viranşehir Belediyesi Erkek Voleybol takımı antrenörü Berat Araz, sevinci paylaştı. 

Araz:"ilk maç çok önemliydi. İlk maçı kazanmasını bildik. Sporcularımı tebrik ediyorum. Desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci'ye çok teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti başkanımıza ve Viranşehir halkına armağan ediyorum."dedi. 

Ankara'da takımını yalnız bırakmayan Kulüp başkanı Süleyman Çelik ise, " Sporcu ve teknik ekibimi kutluyorum. Her zaman bize güvenen belediye başkanımız sayın Salih Ekinci'nin bize güvenini boşa çıkarmadık. Ligdeki başarıların ardından Playoftaki ilk maçı kazanmak, birinciliğin habercisidir. Bu galibiyeti tüm Viranşehir halkına armağan ediyorum. "şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195