Title of a News Article

Yurda dönüyorlar...

Yurda dönüyorlar...
banner206

Pandeminin sona ermesiyle birlikte başlayan Hac ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa'dan kutsal topraklara giden siyasi isimler yurda dönmeye başladı.

2 yıla yakındır iptal edilen Hac ziyaretleri nihayet bu yıl Kurban bayramı öncesi sona erdi. Milyonlarca Müslüman, Suudi Arabistan'a giderek Mekke ve Medine'de hacı tavafını yaptı. Bunlar arasında yer alan Urfalı hacılar arasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Eski Milletvekili ve Zıraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Said Ardan da vardı. Bu isimler Hacı ziyaretlerini gerçekleştirerek yurda dönmeye başladılar.

Hafta içerisinde hacı tatilini sona erdirecek olan hacılar beraberinde getirdikleri Zemzem suyu ve Hurma meyvelerini ziyaretçilerine ikram edecekler.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, önceki gün yurda döndü ve Harran ilçesinde kendisine yönelik yapılan Hacı ziyaretlerini kabul ettiği öğrenildi.

Resim

Resim

Resim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195