Title of a News Article

AK Parti’den Rektör Çelik’e çok sert tepki!

AK Parti’den Rektör Çelik’e çok sert tepki!
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Yasin Fırat Çiftçi, başarılı olamamalarının sebebini yerel yönetimlere bağlayan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Sabri Çelik’e sert tepki göstererek, “Hangi yerel yöneticiden ne istediniz de yapılmadı ve bu isteğinizin akademik başarıya etkisi ne olacaktı?” diye sordu.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Edessa TV’ye verdiği bir röportajda; “Başarılı olamamamızın sebebi: Yerel Yönetimler” açıklamasında bulundu. Rektör Çelik’in yaptığı bu açıklamaya AK Parti cephesinden çok sert tepki geldi. Sosyal medya üzerinden Rektör Çelik’e cevap veren AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Yasin Fırat Çiftçi, şu ifadelere yer verdi:

“Rektör hoca @Mehmet_s_celik talihsiz bir açıklamada bulunmuş,kendi başarısızlığına kılıf olarak yerel yönetimleri hedef göstermiş. Soruyorum kendisine

1- Hangi yerel yöneticiden ne istediniz de yapılmadı ve bu isteğinizin akademik başarıya etkisi ne olacaktı ?

2-Üniversite hastanesinden ayrılan hocalardan da yerel yönetimler mi sorumlu? Bu soruya cevap aradınız mı? Yani hocalar yol ve altyapı sorunu var diye mi gitti?

3-Üniversitede 6 ay da bir  yapılan üst yönetici değişiminden de yerel yönetimler mi sorumlu?

4-Deneme yanılma yöntemiyle belediyeler mi üniversiteye atama yapıyor ?

5-Üniversiteye yeni bölümlerin açılması için YÖK kararı olmasına rağmen bölümü açamamaktan yerel yönetimler mi sorumlu?

6-Eğitim başarı sıralamasında  esamemizin okunamamasından yerel yönetimler mi sorumlu? Yani Belediyeler yeterince  akademik çalışma yapamamış mı?

7-Üniversite hastanesinden hocaların yönetimsel memnuniyeyetsizliklerden de yerel yönetimler mi sorumlu?

Daha Daha Nice Sorular …

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2022, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195