Title of a News Article

CHP heyeti Hilvan'da...

CHP heyeti Hilvan'da...
banner206

CHP Şanlurfa İl örgütü ve milletvekili adayları, gündüz Suruç'a, gece Hilvan kırsalına indi!

Seçime bir hafta kala durmak bilmeyen CHP Şanlıurfa, CHP Şanlıurfa İl örgütü, CHP Suruç İlçe örgütü ve milletvekili adaylarıyla Suruç ilçesinde  Suruç İlçe esnaf ziyareti, muhtarlar dernek başkanı ziyareti gerçekleştirdi. İlçe esnaf ziyaretinin ardından Büyüksergen kırsal mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kırsal mahalle ziyareti ardından, Suruçta bir düğün salonunda Suruç'lu vatandaşlarla bir araya gelen miletvekili adayları, programların ardından Suruç'tan ayrıldı. 

Gündüz Suruç programını tamamlayan CHP Şanlıurfa il örgütü, gece Hilvan kırsalına indi! 

CHP Şanlıurfa il başkanı Ferhat Karadağ, miletvekili adayları: Mahmut Tanal, Müslüm Akalın ve milletvekili aday adayı Cengiz izol' la beraber Hilvan'da: Yakınyurt, Söğütlü, kovancı ve Aydınlı kırsal mahallesinde vatandaşlarla biraraya geldi. 
Seçimlere çok az bir süre kaldığını ifade eden CHP Şanlıurfa il başkanı Ferhat Karadağ: "Önümüzdeki hafta, ülkemizin kaderini belirleyecek çok kritik bir seçim var. Memleketin durumu ortada, çiftçi. Öğrenci, esnaf ve memur geçinemiyor... Değişimin zamanı gelmiş. Değişim sizinle olacak. 14 Mayıs'ta değişi hep beraber yapacağız! 

Kırsal mahalle programlarını  bitiren CHP, gece geç saatlerinde Hilvan'da ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195