Title of a News Article

Boşaltılan binalar acilen yıkılmalı!

6 Şubat sabahı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük depremler Şanlıurfa'da da ağır hasar bıraktı. Kentin en işlek semtlerinden olan Şair Şevket Mahallesi (Bahçelievler)'de depremden dolayı ağır hasar almış ve boşaltılmış bir binada çıkan yangın korkuttu. Binanın boş olması can kaybına yol açmazken, ağır hasarlı binaların yıkım işlerinin ağır bir şekilde ilerlemesi vatandaşların bir hayli canını sıkıyor.

Yaşanan büyük depremlerden dolayı adeta hayalet şehre dönen Bahçelievler semti, büyük yara aldı. Kentin en eski yapılarının bulunduğu bölge, depremlerden dolayı büyük hasar aldı. Ağır hasar almış yüzlerce bina yıkılmayı beklerken, bu sabah boş bir binada çıkan yangın ise korkuttu. Edinilen bilgiye göre, Novada Park karşısında bulunan boş bir binada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının neden ve nasıl çıktığı henüz bilinmezken, can kaybının olmaması yüreklere su serpti.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının neden çıktığı araştırılırken bölgede oturan vatandaşlar, boşaltılan binaların acilen yıkılması gerektiğini, kimliği belirsiz kişilerin bu tür binalara girerek daha çok zarar verdiğini söylediler.

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195