Title of a News Article

Çareyi kendinde buldu...

Çareyi kendinde buldu...
banner206

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İbo Show için yeniden hazırlıklara başladığı öğrenilirken, son programlarında reyting düşüşü yaşaması sebebiyle hiç bir tv kanalıyla anlaşmaya sağlayamadığı iddia edildi.

Yıllar sonra yeniden ekranlara dönmeyi başaran sanatçı İbrahim Tatlıses, pandemi döneminde çokça izlenenler arasına girmişti. 2 yıl üst üste Star TV ekranlarında haftalık olarak yayın yapan Tatlıses, bu yıl aradığını bulamayacak gibi.

Edinilen kulis bilgisine göre, Tatlıses, yeniden çekmek istediği İbo Show için tv kanallarıyla görüştü. Tatlıses, son yayınlarında yaşanan reyting düşüşlerinden dolayı hiç bir tv kanalı ile anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.

ÇAREYİ KENDİ KANALINDA BULDU

TV kanallarıyla anlaşmaya sağlayamayan Tatlıses, kendi televizyonunda yayın yapmaya karar verdiğin açıkladı. Müzik kanalı olan Tatlıses TV'de yakında İbo Show'u yapacaklarını söyleyen Tatlıses, “Her kanalda dizi dizi sıraya girdik, İboshow, tatlıses tv’ye yapacağız stüdyo hazırlığımız bir aya biter 2 aya kadarda sizlerle olacağımız için çok mutluyuz iboshow sizlerle olacak herkese yer vereceğiz” 'dedi. 

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195