Title of a News Article

Demiryeri boşanmaktan vazgeçti! Yeniden evinde...

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı alarak mahkemeye kadar giden sosyal medya fenomeni Sonay Demiryeri, boşanmak vazgeçti. 

Binlerce takipçisi olan Urfa fenomeni Sonay Demiryeri, bir süre önce eşi Abdurrahim Demiryeri ile sorunlar yaşamış ve boşanmaya kadar gidilmişti. 3 çocuk annesi Sonay Demiryeri boşanma kararı ile takipçilerini üzmüştü.

Sonay Demiryeri'nin sosyal medyaya düşen bir storesinde söylediği sözler boşanmaktan vazgeçtiğini vurguluyor. Demiryeri, 'şunu söylemek istiyorum, dallandırmadan budaklandırmadan açıklama yapmak istiyorum. Ben arkadaşlar evimdeyim. Düzenimdeyim eski düzenim devam ediyor. Sadece bunu söylemek istiyorum.' İfadelerini kullandı. 

SONAY DEMİRYERİ KİMDİR?

Sonay Demiryeri, evli ve 3 çocuk annesi. 1987 doğumlu, 3 kardeşlerdir. 1 ablası ve 1 abisi var. Asıl mesleği İngilizce öğretmenliği olan Sonay Demiryeri, çocuklarından dolayı mesleğe ara verdi. Aslen Mersinli evlendikten sonra eşi Abdurrahim Demiryeri ile birlikte Urfa'da yaşamaya başladı. Çocukları, Dizdar, Ahad ve Dağhan Demiryeri.

NE ZAMAN EVLENDİLER?

Sonay ve Abdurrahim çifti 12 Agustos 2013 tarihinde nişanlandılar. Bu tarhiten 40 gün sonra yani 22 Eylül 2013'te evlenerek dünya evine girdiler. Sonay Demiryeri, sosyal medyada Şanlıurfalı kadınlar başta olmak üzere birçok kesim tarafından takip edilen fenomenler arasında yer alıyor.

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2022, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195