Title of a News Article

Fenomen Dilan Polat Urfa sıra gecesinde eğlendi

Fenomen Dilan Polat Urfa sıra gecesinde eğlendi
banner206

Şanlıurfa'da, akşam sıra gecesinde eğlenen sosyal medya fenomenlerinden Dilan Polat adeta para yağdırdı. Korumalar eşliğinde sıra gecesinde eğlenen Polat kendi şarkısı olan Enerci'yi de söylemeyi ihmal etmedi.

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen güzellik uzmanı Dilan Polat, dün GAP havaalanında davul zurna ile karşılandı. Kısa süre burada halay çeken sosyal medya fenomeni Dilan Polat akşam saatlerinde ise Urfa Saray konuk evinde düzenlenen sıra gecesinde doyasıya eğlendi. 

Alevli davul şov yapan ve eni sonunda davul patlayan müzisyene tomarla bahşiş para veren Dilan Polat halay çekmeyi de ihmal etmedi.

Hayran kitlesinin çoğunluğunu kadınların oluşturduğu Dilan Polat'a Urfa ziyareti kapsamı boyunda bir diğer fenomen Sonay Demiryeri eşlik etti. 

Gecenin sonunda ise klasikleşen meşhur çiğ köfte vardı. Polat ve beraberindekiler elle yoğurulan çiğ köftenin tadına doyamadıkları görüldü.

Polat gecenin sonunda kendi seslendirip söylediği Enerci şarkısını da seslendirerek sıra gecesinde bulunan herkesi eğlendirdi.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. İki kardeşi bulunan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüdü. İş adamı olan babası ise beyin tümöründen hayatını kaybetti. Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yaptı. Doğum fotoğrafçılığının ardından 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açtı. Dilan Polat adıyla açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır.

Dilan Polat, genç yaşlarda bir medikal şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat ile evlidir.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2023, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195