Türkiye’nin günlerdir konuştuğu bir isim de Dilan Polat…

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Dilan Polat, gösterişli hayatını sosyal medya hesabından takipçileri ile sık sık paylaştı.

Ultra lüks araçları, dağıttığı altınları, helikopterler ve eşinin hediyeleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Öyle ki altın tozlu kahvesini dahi hesabından paylaşan Dilan Polat ve ailesi için kara para aklama suçlaması ortaya çıktı

4 ayrı suçtan soruşturma

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Polat çifti ile yakınlarına ilişkin “suç örgütü kurmak ve yönetmek”, “suç örgütüne üye olmak”, “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklamak” ve “Vergi Usül Kanunu’na muhalefet” olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturma yürüttüğü öğrenildi.

Şüphelilerin yöneticisi olduğu 21 şirketin yanı sıra taşınmazları, araçları, banka hesapları, kripto varlıkları ve diğer tüm varlık değerlerine el konulmasını istenBöylelikle Sulh Ceza Hakimliği talebi kabul etti ve yurt dışına çıkış yasağı da verdi.

Dilan Polat ve Engin Polat
Dilan Polat ve Engin Polat

Ferrari ile emniyete gittiği anlar tepki çekti

Polat ailesinin lüks araçlarının yediemine teslim edileceği konuşulurken, bir video gündeme geldi.

İstanbul’da Urfa Rüzgar’ı Esti İstanbul’da Urfa Rüzgar’ı Esti

Şu sıralar çalkantılı bir süreçten geçen Dilan Polat’ın, kırmızı Ferrari ile Beykoz emniyetine gittiği anları viral oldu.

Dolaşıma giren videoya tepki üzerine tepki yağdı.

Tepki gösteren isimlerden biri de Survivor ile tanınan Nagihan Karadere.

Karadere, Polat’ın lüks araçla emniyete gittiği videoya, “Millet bu zor zamanda yemeye ekmek bulamazken böyle görgüsüzlük dünyada görülmemiştir. Ayrıca tüm zincir güzellik merkezleri iyice araştırılsın hepsinin sonu böyle olacak net!” Notunu düştü. kaynak ensonhaber.com