Title of a News Article

Hünel dayak iddialarını yalanladı

.

Hünel dayak iddialarını yalanladı
banner206

Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesinde çekimleri devam eden Karagül dizisinde de rol alan tanınmış oyuncu Saruhan Hünel'in gazeteci sevgilisini, Pascal Nouma ile yaptığı röportajda çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşması nedeniyle dövdüğü iddia edilmesinin ardından ilk kez konuştu.

Dayak olayını yalanlayan ve kendini de bu konuda uyanık olmamakla suçlayan Hünel yaptığı yazılı açıklamada, çok çarpıcı iddialarda da bulundu.

Açıklamasında, "Öncelikle bütün hanımefendilerden, bütün annelerden, bütün kardeşlerimden, sevenlerimden ve Türk halkından özür diliyorum" kelimeleriyle başlayan Saruhan Hünel, böyle bir olayda adının geçmesine çok üzüldüğünü belirterek, kendisine komplo kurulduğunu ileri sürdü. Hünel, "Böyle bir olayla adım anıldığı için gerçekten çok üzgünüm. Çünkü içine çekildiğim komplo girdabında önceden planlandığını anladığım ve tarafıma rol biçilen senaryonun kurbanı olduğum için duygularımı ve ruh halimi izah edecek kelime bulamıyorum" diye konuştu.

 

KENDİMİ MASUM ANADOLU'NUN SAF ÇOCUĞU GİBİ HİSSEDİYORUM

Kendisini 'Masum Anadolu'nun Saf Çocuğu'na benzeten ünlü oyuncu oldukça duygusal olarak kaleme aldığı açıklamasını şöyle sürdürdü: "Hani meşhur biz söz vardır 'Masum Anadolu'nun saf çocuğu' diye. Belki de beni en iyi ifade eden bu deyimdir. Hani pozitif anlamda saf olduğumu, temiz olduğumu biliyordum ama bu kadarına da ben de pes dedim. Yani bu kadar negatif saf olacağımı da hiç düşünmemiştim. Benim mesleğim aktörlüktür. Birçok dizide pek çok televizyon yapımında başrol oynadım. Ama bu defa kendimi saflığımdan istifade edilerek, önceden bilmediğim, okumadığım, mutlu olmadığım bir senaryonun başrol oyuncusu olarak buldum. Belki de ilk kez okumadan bir başrol oynadım. Bu yapımın seti hayattı, hayatın da ta kendisi idi ve bana biçilen başrol de eski Türk filmlerindeki kötü adam Erol Taş'tı. İlk defa gıyabımda yazılan ve bir hedefe ulaşmak için, kurban olarak seçildiğim başrolü oynadım. Tabii burada benim de hatam yok değil. Ben uyanık olup; tabiri caizse bu kötü komployu, aslında figüran olarak seçildiğim başrolü oynamayıp, hayatın ve bu komplonun farkına varmalıydım, böyle bir hataya düşmemeliydim. Kamuoyunda günlerdir aleyhime yürütülen ve kamuoyunun da benim de çok hassas olduğum bir hususta karalama kampanyasının kurbanı olmamalıydım. Somut olaya gelince benim de hassas olduğum hanımefendilerle ilgili hiç tasvip etmediğim şiddet karalamasının konusu da olmamalıydım."

 

BÖYLE BİR ŞEY YAPMADIM

Açıklamasında dayak olayını yalanlayan Hünel, "Ben böyle bir şey yapmadım. Yapanı da asla tasvip etmedim. Gerçekten böyle bir şey içerisinde ismim anıldığı için çok üzgünüm. Ama maalesef ki hayat bazen insanı böyle imtihanlara maruz bırakabiliyor. Ben bu imtihandan alnımın akıyla çıkacağımdan eminim, buna gönülden inanıyorum. Gazetelerde yazılanların tek bir satırı bile doğru değildir. Şu anki teknolojik koşullarda mesaj diye telefonlara yerleştirilen programlarla her türlü komplonun yapılabildiğini ne yazık ki bu kötü tecrübeyle öğrendim. Resim teknolojik olarak harflerin dahi ayrıştırılmasının ve montajlanmasının mümkün olduğunu duyardım da başıma geleceğini bilmezdim. Bu teknolojinin; kendisinden ayrılmak istediğimi ifade etmenin etkisiyle kötü niyetli bir gazetecinin ellerine terk edilmesinin ve intikam tepkisinin sonuçlarım en acı bir şekilde yaşamış bulunuyorum. Kötü niyetli bir gazetecinin kampanyasıyla yapılan bu haberler, 'reklamın iyisi kötüsü olmaz' sözünü de bir kez daha akıllara getirmiştir. Kötü niyetli ve reklam peşinde olan gazetecinin, bir bayanın kamuoyunu neredeyse ikna edecek pozisyona gelmesi ve belki de bunda kısmen başarılı olması ise vahametin boyutlarını ortaya koymaktadır. Bir dönem havada uçuşan montajlamalar, ses kayıtları, görüntü kayıtları, özel hayatın gizliliğinin topluma resmedilmesi iğrençliği bir kez daha burada yaşanmaktadır."

 

BEN SEÇİLMİŞ BİR KURBANIM

"Nitekim kötü niyetli gazeteci hanıma, kendi tabiriyle sıradan bir muhabir olmak hiçbir zaman yetmedi. Bana daima gelecekteki hedefinin dizi ve reklamlarda oynamak her ne şekilde, her ne pahasına olursa olsun bir Ayşe Arman, Ayşe Özyılmazel, Balçiçek Pamir, Şirin Payzın olmak istediğini söylerdi. Bu noktada manidar olan bir husus da bu kişinin yakında kitabının çıkacak olduğunu bana söylemesidir. Ben, art niyetli gazeteci bu bayanın hırslarının ve reklam çabalarının seçilmiş bir kurbanıyım. Öyle ki bu hırs ekmeğimle oynamaya kadar gitmiştir. Yanlış olduğunu anlamış olsam da yaşadığım ilişkinin geçmişine ve kendime duyduğum saygımdan dolayı sadece bunları söylemekle yetiniyorum. Yüce Türk Adaletinin ve halkımızın en doğru kararı vereceğine de gönülden inanıyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195