Title of a News Article

İbo, Genel Müdürüne şahit oldu

İbo, Genel Müdürüne şahit oldu
banner206
Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, menajeri Şule Çınlama'nın düğüne katılarak 'kızımı evlendiriyorum' dedi.

9 Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’nde memur Emrah Yazar ve Tatlıses'in menajeri Şule Çınlama, dün akşam kendileri için düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdiler.

URFA'DAN BİR İSİM KATILDI

İzmir’de Çınar Garden’da gerçekleşen düğüne İbrahim Tatlıses ile sevgilisi Gülçin Karakaya, Gülben Ergen, Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter de katıldı. Davetliler arasında Şanlıurfa'dan bir tek isim davetli olarak katıldı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı bir önceki dönem Başkan yardımcılarından Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Kurt ta düğüne katılan isimler arasındaydı. Kurt'un, düğünde bir süre İbrahim Tatlıses ile birlikte oturup sohbet ettiği görüldü.

İbrahim Tatlısesin menajeri Şule Çınlama evlendi: Kızımın düğününü yapıyorum

Çiftin nikah şahitliğini; İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, Kerem Ali Sürekli, Bilal Avcı ve Serhat Ararat yaptı. Nikah sonrası evlilik cüzdanını geline veren Tatlıses mutluluklar diledi. Muhabirlerin sorularını da yanıtlayan Tatlıses, “Şule benim kızım gibidir. Kızımın düğününü yapıyorum. Allah mutlu etsin” diye konuştu.

Tatlıses, yeni şarkısına klibi, Gülben Ergen’le çekeceğini söyledi. Kendisi içinde sürpriz olduğunu vurgulayan Ergen ise “seve seve” yanıtını verdi.

TÜRK BAYRAĞI OLDULAR

Masada bir yanında sevgilisi Gülçin Karakaya, diğer yanında da Gülben Ergen’le oturan Tatlıses, “Canlarım yanımda. İkisi kırmızı giymiş, ben ise beyaz. Türk bayrağı olduk' sözleri yüzlerde tebessüm oluşturdu. 

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'te düğüne sevgilisi Levent Dörter’le birlikte katıldı.

İBO'NUN ÖNYARGISI KIRILDI

Aynı masada kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve sevgilisi Levent Dörter ile oturan sanatçı, “Başta Levent’i istemedim. Ancak tanıdıkça sevdim. Dünya efendisi bir genç. Kızımı da üzmüyor” dedi.

Düzenlenen düğün töreninde kıyılan nikah sonrası gelin damat ve davetliler gece yarısına kadar müzik eşliğinde eğlendi.

Urfalı Sanatçı Zekeriya Ünlü ve Yağız Kaya birbirden güzel şarkılar ve türküler söylerek misafilere unutulmaz bir gece yaşattılar. 

URFASTAR

İbrahim Tatlısesin menajeri Şule Çınlama evlendi: Kızımın düğününü yapıyorum

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2021, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195