Title of a News Article

İbo'nun kiminle evleneceği belli oldu

İbo'nun kiminle evleneceği belli oldu
banner206

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün yeniden evlenebileceği söylemişti. Merak konusu olan yeni gelin kim soruları bugün netlik kazandı. 'Evlenebilirim, çok uzak değil' diyen İbo evleneceği kişiye evlilik teklifinde bulundu.

71 yaşındaki İbrahim Tatlıses, magazin dünyasına yine bomba gibi düştü. Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kısa bir süre sonra yeniden evlenebileceğini söyledi. "Evlenebilirim, çok uzak değil" şeklinde ifadeler kullanan ünlü türkücünün dünya evine gireceği isim merak konusu oldu.

Kendisi adına mutlu haberi paylaşan Urfalı sanatçı Tatlıses, "Her an sürpriz bir düğün yapabilirim, çok uzak değil. Yalnız olmak Allah'a mahsustur. Tabii ki doydum, kafamı biraz dinlemek isterim." ifadelerini kullandı.

'Evlenebilirim, çok uzak değil' diyen İbrahim Tatlıses'in müstakbel eşi ortaya çıktı

Edinilen bir son dakika bilgisine göre, İbrahim Tatlıses'in yeniden evlenebilirim dediği kişinin Gülçin Karakaya olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Tatlıses'in hayatında olan Gülçin Karakaya ile yollar ayrılmıştı. Tatlıses Karakaya'ya evlilik teklifi yaptığı ve kabul ettiği öne sürüldü.

'Evlenebilirim, çok uzak değil' diyen İbrahim Tatlıses'in müstakbel eşi ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses'in bir zamanlar kendisine şarkılar yazdığı sevgilisi yaşıyor diye İzmir'den bir türlü ayrılamayan İbrahim Tatlıses, sonunda daha fazla dayanamadı ve Gülçin Karakaya'ye evlenme teklifi yaptı. İddialara göre ünlü türkücünün evlenme teklifine evet diyen Gülçin Karakaya, İzmir'den ayrılmak istemediği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195