Title of a News Article

İbo'nun küçük kızın son halini gördünüz mü?

İbo'nun küçük kızın son halini gördünüz mü?
banner206

İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada büyüdü! Görenler inanamadı. Boyu annesi Ayşegül Yıldız'a yaklaştı

Türkücü İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden dünyaya gelen en küçük çocuğu Elif Ada büyüdü. Annesiyle bir alışveriş merkezinde görüntülenen 9 yaşındaki Elif Ada'nın annesinin boyuna yaklaşması dikkat çekti.

İşleri kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, son evliliğini kendisinden 29 yaş küçük olan Ayşegül Yıldız ile yaptı. 

Tatlıses'in 2 yıl süren evliliğinden Elif Ada verdikleri bir çocuğu dünyaya geldi. Basın önünde pek görülmeyen Elif Ada, önceki gün annesiyle görüntülendi.

Ayşegül Yıldız, önceki gün kızıyla birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülendi. 

Bir mekanda yemek yiyen anne-kız, daha sonra mağazaları gezerek alışveriş yaptı.

Ayşegül Yıldız'ın güzelliği ve kızı Elif Ada'nın annesinin boyuna yaklaşacak kadar büyümesi de dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul'da son günlerini geçirdiklerini belirten Yıldız, "Elif Ada'nın okul kayıt işlemleri vardı. Onu hallettik yarın Bursa'ya dönüyoruz" dedi. 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan 9 yaşındaki Elif Ada, geçtiğimiz hafta anne ve babasıyla yeni yaşını kutlamıştı. 

Instagram hesabından doğum gününden bir fotoğrafını paylaşım Elif Ada, "Bir yaşıma daha girdim. Canım babama ve canım anneme çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum" notunu düşmüştü. Öte yandan Elif Ada'nın babasına olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı. Medyatava

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2022, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195