Title of a News Article

İbo, oğlu Ahmet'le barıştı mı?

İbo, oğlu Ahmet'le barıştı mı?
banner206

Uzun bir süredir araları bozuk olan hatta mahkemelere kadar düşen İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki buzlar eridi mi? Babası İbrahim Tatlıses'in kaza yaptığını duyan Ahmet Tatlıses olay yerine koştu. 

Urfalı ünlü sanatçı bu sabah saatlerinde Bodrum yolunda trafik kazası geçirdi. Şarampole yuvarlanan araçta sıkışan Tatlıses için bölgeye çok sayıda ekip gönderilirken, kurtarma çalışmaları sırasında Ahmet Tatlıses'te görüntülere takıldı.

AHMET TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses'in henüz meşhur olmadığı dönemde Urfa'da evlendiği ilk eşi Adalet Tatlıses'ten olan üç çocuğundan biri Ahmet Tatlı'dır. Ahmet'in yanı sıra Adalet Tatlı'dan birde Gülşen ve Gülden adında da kızları vardır. Ayrıca şarkıları ile adından söz ettiren İdo'nun da ağabeyidir. Eski eşi Adalet Tatlıses ve çocukları Urfa'da yaşamlarını sürdürüyor. Ancak Ahmet Tatlı, kendi iş yerini açarak yaşamını farklı şekilde sürdürüyor.

KÜSLER Mİ YOKSA BARIŞTILAR MI?

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ile arası iyice açılmıştı. Bir küs bir barışık olan baba-oğul ipleri iyice kopardı. İbrahim Tatlıses, geçen günlerde, "O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o" sözleriyle herkesi şaşkına uğratmıştı. "Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum" demişti. 

Bu sözlerle akıllara kazınan İbrahim Tatlıses bugün trafik kazası geçirdi ve ölümden döndü. Oğlu Ahmet Tatlıses ise koşarak geldiği olay bölgesinde akıllara 'acaba barıştılar mı' sorusunu getirdi.

URFASTAR

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195