Title of a News Article

İbo, ''sürpriz olsun' diyerek duyurdu...

İbo, ''sürpriz olsun' diyerek duyurdu...
banner206

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yeni bir şarkı daha yaptığının müjdesini verdi. "Ben de yeni bir şarkı çıkaracağım, 1 ay içinde sevenlerimle buluşturacağım. Sürpriz olsun” diyerek sevenlerini heyecanlandıran Tatlıses muhteşem bir konser verdi.

Yurdun en güzel tatil beldelerinden birisi olan Bodrum'da Yalıkavak Günay Restoran'da sahne alan Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, ekibiyle birlikte dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü sanatçı, ‘Bir Kulunu Çok Sevdim', 'Bebeğim', 'Şemmame', 'Sarhoş', 'Kavur Balıkları', 'Haydi Söyle' ve 'Mavi Mavi' gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sahne öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Tatlıses, “Ben çalışmadan paslanıyorum. İş benim için çok önemli. Ciğerim pas tutuyor çalışmazsam, ben pas sevmem. Benim çocuklarım da öyledir. Şu an yakın çevremde bulunan insanlar benim her şeyim. Onlar için ölürüm diyebilirim” dedi.

YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Basın mensuplarının "İdo’dan torun haberi var mı?" sorusu yanıt veren Tatlıses, “Ben onların özel hayatına karışmam. Neyi nasıl istiyorlarsa doğru bir şekilde yaparlar. Biz daha çok iş üzerine konuşuyoruz. Benim eski şarkılarımı okuyor, biz babadan böyle gördük diyor. Ben de yeni bir şarkı çıkaracağım, 1 ay içinde sevenlerimle buluşturacağım. Sürpriz olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195