Title of a News Article

İbo yeniden yola düşecek...

İbo yeniden yola düşecek...
banner206

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bugün geçirdiği trafik kazası sonrası ölümden döndü. Uçuruma yuvarlanan araçtan güçlükle çıkarılan Tatlıses, bu akşam ki konserini iptal etmedi ve sahneye çıkacağını söyledi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses bu sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak'ta ki konseri için İzmir'den yola çıktı. 

Kapuz Caddesi'nden saat 10.50'de Ortakent yönüne giden Gültekin Gülsoy'un kullandığı 48 BZ 087 plakalı kamyonun, bölünmüş yola 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp, savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki 35 GH 063 plakalı ve İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüsle çarpıştığı öğrenildi. Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz'ın kullandığı minibüsün, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan'ın kullandığı 48 BD 731 plakalı otomobilin ön kısmına çarptığı, kamyon ve minibüsün uçuruma düştüğü belirtildi. Kazada İbrahim Tatlıses, kamyon şoförü Gültekin Gülsoy, polis memuru Alper Arıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Sıkıştığı vip aracının içerisinde ekiplerce güçlükle çıkarılan İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Tatlıses, hastanede çektiği kısa bir video ile akşam düzenleyeceği konserin iptal olmadığı ve yeniden oraya gitmek için yola çıkacağını vurguladı.

Tatlıses kısa mesajında; ''arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşam Günay'da görüşmek üzere, sizleri seviyorum' dedi.

SEDYEDE TÜRKÜ SÖYLEMİŞ!

Öte yandan hastaneye sevk edildiği esnada sedyede uzanan Tatlıses'in baygın halde 'Ağrı Dağı'nın eteğinden' türküsünü mırıldandığı öğrenildi.

Urfastar olarak Urfalı hemşehrimiz İbrahim Tatlıses'e büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

URFASTAR
 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2022, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195