Title of a News Article

Karaca ailesinin mutlu günü...

Karaca ailesinin mutlu günü...
banner206

Şanlıurfa'da bu akşam Karaca ailelerinin çocukları Fatih ve Gülseren Karaca çiftçi için görkemli bir düğün töreni yapıldı.

Ömer Faruk Karaca'nın hemşir oğlu  ve aynı zamanda iş Adamı Berat Karaca'nın Kardeşi Fatih Karaca ile Mahsun Karaca'nın ev kızı Gülseren Karaca, bugün attıkları imza neticesinde bekarlığa veda ettiler.

Özel bir düğün salonunda düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı. Fatih ve Gülseren çiftinin Salona gelmeleriyle düğün töreni başladı.

Haliliye kıydı, Eyyübiye, Karaköprü ve Siverek şahitlik etti. 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın Fatih ve Gülseren çiftinin nikahını kıydı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Beydilli, kıyılan nikaha şahitlik ettiler.

Atılan imzaların ardından evlilik cüzdanını Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın Gelin Gülseren Karaca"ya taktim etti.

Davetliler arasında, Şanlıurfa eski Il Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kirli, AK yönetim kurulu üyesi Hacı Yaygın, Şanlıurfa Türkmen Derneği Başkanı Hasan Çay, çok sayıda siyasi, bürokrat, iş adamı ve Karaca ailesinin yakınları ile akrabaları, düzenlenen düğün törenine katıldı.

Kıyılab nikahın ardından davetlilere yöresel yemek ve tatlılar ikram edildi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2019, 00:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195