Title of a News Article

Korkut Polat 2 ödüle birden layık görüldü

Korkut Polat 2 ödüle birden layık görüldü
banner206

Şanlıurfa'da, dün gece düzenlenen Doğunun İncileri Ödül töreninde yılın sanayici iş Adamı Mehmet Korkut Polat seçildi.

Şanlıurfa adına ilk kez böyle bir etkinliğin düzenlenmesi kent genelinde geniş yankı uyandırdı. Birçok siyasetçinin, bürokratın ve iş adamının katıldığı Doğunun incileri Ödül gecesinde Sanayici iş adamı Korkut Polat 2 ödüle birden layık görüldü. 

Şanlıurfa Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı, OSB Katılımcı Kurul Başkanı Transfomax ve Korkut Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Korkut Polat, ödül gecesinde vizyonu ve misyonu göz önünde bulundurularak hem yılın iş adamı hem de yılın en çok ihracat yapan firmalarından birisi olması hasebiyle 2 ödüle birden layık görüldü.

İsmi anons edildikten sonra sahneye davet edilen Korkut Polat, bir ödülünü Sanatçı Ferman Toprak, bir diğer ödülünü de manken Ivana Sert'ten aldı. 

Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Polat, "bizleri bu ödüle layık gören komiteye teşekkür ediyorum. Bu ödülü tüm sanayicilerimiz ve iş adamlarımız adına alıyorum. İnşallah Şanlıurfa, Türkiye'de ve dünyada yükselen sanayi hamlesinin bağlangıcıdır olur diyorum saygılar duyuyorum."

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2022, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195