Title of a News Article

Küçük İbo kısmetini arıyor

Küçük İbo kısmetini arıyor
banner206

Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'in program konuğu olmasının ardından şöhret basamaklarını birer birer tırmanan başarılı sanatçı Küçük İbo lakaplı İbrahim Küçük, Sözcü Haftasonu ekinin konuğu oldu. Yaşantısı ile ilgili merak edilen yönlerini anlatan sanatçı İbrahim Küçük artık 37 yaşına geldiğini ve Küçük İbo olarak değil İbrahim Küçük olarak anılmak istediğini söyledi.

Özel yaşantısıyla gündeme gelmeyen İbrahim Küçük ‘Ufukta evlilik var mı?’ sorusuna ise “Aday yok ki nasıl evleneyim” şeklinde oldu.

Kısa bir süre önce koronaya yakalanan ve süreci hafif bir şekilde atlattığını aktaran İbrahim Küçük “Eşimiz, dostumuz, bizi 15-20 yıldır yakından tanıyan insanlar bu konuyu artık sık sık açmaya başladı. Bazı adaylara referans bile olmaya başladılar. Birileriyle tanıştırmaya çalışıyorlar. Nasip, kısmet. Ama evliliğim artık kuyruğuna geldi yani. Evet, artık en kısa zamanda evleneceğim. Bunun kararını verdim. Bunu hissediyorum hem de çok hızlı olacak çünkü. Birini bulup hemen evleneceğim. Artık ailem de bunu çok istiyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195