Title of a News Article

Küçük Muhammet için görkemli tören...

Küçük Muhammet için görkemli tören...
banner206

Şanlıurfa'da, dün akşam dillere destan bir sünnet töreni yapıldı. İş Adamı Cihat Şeker'in 5 yaşındaki oğlu Muhammet Servan sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

Sanayici iş adamı Ali Şeker'in torunu, Kadir Şeker, Fatih Şeker'in yeğeni Cihat Şeker'in 5 yaşındaki oğlu Muhammet Servan Şeker için dün akşam özel bir kır düğünü salonunda görkemli sünnet töreni gerçekleştirildi.

Şanlıurfa'dan ve şehir dışından çok sayıda özel davetlinin katılım sağladığı sünnet düğünü dev organizasyon eşliğinde yapıldı.

Erkekliğe ilk adımını atan Küçük Muhammet Servan, anne ve babasıyla birlikte konfeti ve meşaleler eşliğinde tören alanına giriş yaptı. Muhammet Servan'ın kirveliğini ise İş adamı Nihat Satıcı yaptı.

Kır düğün salonunda kürt sanatçı İbrahim Rojhılat'ın kürtçe seslendirdiği şarkı ve türkülerle Şeker ailesi mensupları ve davetliler gece yarısına kadar davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendi.

Davetlilere özel olarak yöresel yemek ve tatlılar ikram edildi.

Muhammet Servan Şeker'in babası iş adamı Cihat Şeker, sünnet törenlerine katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2022, 08:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 2 yıl Önce

Bu yaşında bu kadar egosu kabartılan bir çocuk erkek yarın büyüdüğünde kadınlara bakışı nasıl olacaktır?erkeklüğe bu kadar görkemli adım attığını hakkını nasıl vermeliyim dediğinde rol modeli kim olacaktır? Siz basın olarak sosyologlar bunları araştırıp halkı bilgilendirmelisiniz.

SIRADAKİ HABER

banner195