Title of a News Article

Şanlıurfa'nın ilk yerli dizisi başlıyor...

Şanlıurfa'nın ilk yerli dizisi başlıyor...
banner206

Şanlıurfa'da, yıllardır şehir tiyatroculuğu adına hizmet veren ve Urfalıları kahkahaya boğan Hasan Ocakoğlu ve ekibi, yeni bir projeye imza attı. Şanlıurfa'nın ilk yerli dizisi olan Teşkale, 22 Haziran'da yayında olacak.

Senaryosunu ve başrol oyunculuğunu Hasan ocakoğlu'nun yaptığı Teşkale dizisinin çekimlerine uzun bir süredir Şanlıurfa'da başlanılmıştı. Mahmut Kemal Açıkyol'un yönettiği Teşkale dizisi tarihi Urfa sokaklarında ve evlerinde çekildi. Komedi dolu bölümlerle yayına girecek olan Teşkale 'Bir Urfa Komedisi' 22 Haziran günü saat 21:00'de Youtube Hasan Ocakoğlu kanalında yayında olacak. https://www.youtube.com/c/HasanOCAKO%C4%9ELU

Urfa kültürünü ve şivesini bir mahalle komedisi olarak kahkahalarla izleyeceğimiz bir dizi olacak olan Teşkale, sayılı günler sonra izleyiciyle buluşuyor.

Dizide insanlar, olduklarında farklı görünmeye çalışarak aslında kendilerine teşkale yaptığı bu muhteşem komediyi birçok kesim şimdiden sabırsızlıkla bekler oldu.

Teşkale dizisinde kimler var?

Hasan Ocakoğlu'nun başrolünü oynadığı Teşkale dizisinde; Ali Şekeroğlu, Murat Çoban, Ferhat Turgut, Recep Genç, Buğra Çevik, Kübra Mesih, Fatma Avcılar ve Emir Eğilmez.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2022, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195