Title of a News Article

Şuan en beğenilen dizide oynuyor...

Şuan en beğenilen dizide oynuyor...
banner206

İmkansız Karaoke adlı programdaki performansıyla izleyiciye renkli anlar yaşatan Şanlıurfalı Ersin Arıcı, yıllar sonra oldukça beğenilen bir dizide ortaya çıktı. Arıcı'nın oyunculuk performansı ise seyirciden tam not aldı.

Zamanında kendisine ağda yapılırken 'Urfalıyam Ezelden' türküsünü okumaya çalışan Ersin Arıcı, yıllar içerisinde bambaşka biri oldu çıktı.

İmkansız Karaoke programında büyük ödülü kazanabilmek için tüm zorluklara katlanıp türküye devam eden Arıcı, oyunculuk kariyerinde büyük aşama kat etti.

Yıllar içerisinde farklı dizi, tiyatro ve yapımda yardımcı oyuncu olarak görev alan Arıcı, şimdilerde rating listelerini alt üst eden bir dizide oynuyor.

RATİNG REKORLARI KIRAN DİZİDE OYNUYOR

Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu; Mert Ramazan Demir gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde, Ersin Arıcı da kendine yer buldu.

Birinci bölümden itibaren kamera karşısına çıkan Arıcı, 'Abidin' karakterine hayat verirken oyunculuğuyla da tam not almasını bildi.

Urfalıyam Ezelden türküsünü okumasıyla tanınan başarılı oyuncu, şimdilerde aktörlük yaparak geçimini sağlıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun senaryosunu yazdığı 'Yalı Çapkını' dizisi, sekizinci bölümünü tamamlarken sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasına girdi. Haber7.com

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2022, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195