Şanlıurfa'da, önceki akşam bir sünnet düğününde sünnet olacak olan çocuk davul zurna eşliğinde muhteşem bir halay çekti, o da yetmedi ortaya çıkıp davulun üzerinde şov yaptı. Davetliler ise erkekliğe ilk adımını atan Umut Can'a para yağdırdı.

Görüntüler Şanlıurfa'dan...

Halk oyunları eğitmeni Emin Arkat'ın oğlu Umut Can için erkekliğe ilk adımın atıldığı muhteşem bir sünnet düğünü organize edildi.

Özel bir salonda yapılan sünnet düğününde alışılmışın dışına çıkılan görüntüler yaşandı. Her erkek çocuğu sünnet olacağı vakit ya çok ağlar yada sünnet olmamak için kaçacak yer arar.

Bu kez bu görüntülerin tam tersi yaşandı. 

Kaçması gereken sünnet çocuğu, kendi özel gününde davul zurna eşliğinde halay çekti, yetmedi ortaya çıktı davulun üzerinde şov yaptı.

Baba Emin Arkat'ın mesleği olan halk oyunlarından fazlasıyla ders çıkaran sünnet çocuğu Umut Can, salonda birçok kişiye adeta taş çıkardı.

Sünnet elbisesiyle ortaya çıkarak davul zurna ile şov yapan Umut Can para yağmuruna tutuldu. Davetliler ceplerinden çıkardığı 10, 20, 50 ve 100 TL'lik banknotları Umut Can'ın başından aşağı serpti.

Umut Can ve kendisi için davete gelen misafirler gece yarısına kadar doyasıya eğlendi.

İbo'nun ilk eşi Adalet hanım hacca gitti İbo'nun ilk eşi Adalet hanım hacca gitti

​​​​​