Title of a News Article

Tatlıses'in 45 yıllık hatıraları yandı!

Tatlıses'in 45 yıllık hatıraları yandı!
banner206

Geçtiğimiz günlerde ikamet ettiği sitede yangın çıkan İbrahim Tatlıses'in 45 yıllık hatıraları kül oldu. Yaşanan durum karşısında çok üzgün olan Tatlıses, fırsat kollayanlara karşı ateş püskürerek 5 kuruş vermem dedi.

Urfalı ünlü sanatçının da oturduğu İzmir'de ki dev sitede geçtiğimiz günlerde büyük bir yangın çıkmıştı. Şans eseri evinde olmayan Tatlıses bir kez daha ölümden kurtulmuştu.

Çıkan yangın sonrası yapılan soruşturmalar neticesinde siteyi yapanların suçlu olduğunu dile getiren Tatlıses, site sakinlerinden para koparmaya çalışanlara 'Ben 5 kuruş vermem' diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan yanan evinde 45 yıl boyunca her platformda aldığı ödülleri bulunan ve çıkan yangın sonucu küle dönen ödüllerine yanan Tatlıses, paylaşımında şu ifadelerine yer verdi;

"Herkes geçmiş olsun eviniz yanmış ben diyorum evimiz yansa iyi benim gençliğim yandı 45 senede aldığım ödüllerim yandı ev neki 5 sene vergi rekortmeni olup aldığım ödüller yandı hala siteyi yapanlar suçlu olduğu halde maliklerden nasıl para alırızın peşinde ! ben 5 kuruş vermem"

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2023, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195