Title of a News Article

Tatlıses, kızının düğününe damga vurdu

Tatlıses, kızının düğününe damga vurdu
banner206

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses dünya evine girdi. Düğünde nikah memurunun 'Levent Dörter'i eş olarak kabul ediyor musun?' sorusuna kızından önce yanıt veren İbrahim Tatlıses 'Hayır' diye haykırarak herkesi kahkahaya boğdu.

Mayıs ayında Levent Dörter ile nişanlanan Dilan Çıtak Tatlıses, mutlu sona erdi. Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter ile dünya evine girdi. 

Önceki akşam dünya evine giren ikilinin nikahını Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin kıydı. Tatlıses ile Dörter'in şahitliklerini ise; Tan Taşçı, Erhan Bayrak ile Polat Yağcı yaptı. Oktay Kaynarca, Demet Akalın, Berkay, Baha, İdo Tatlıses, Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin olduğu gecede unutulmaz anlar yaşandı..

TATLISES DÜĞÜNE DAMGA VURDU

Ayrıca geceye ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, damgasını vurdu.  Nikah memuru, Dilan Çıtak'a, "Levent Dörter'i eş olarak kabul ediyor musun?" sorusunu yöneltti. Tam o sırada araya giren İbrahim Tatlıses, kızının yerine "Hayır" cevabını verdi. Düğünde bulunan herkes kahkahaya boğulurken, gelin Dilan ise bir kaç saniye sonra gür bir sesle 'Evet' yanıtını verdi. O anlar da sosyal medyada viral oldu.

Kıyılan nikah sonrası davetlilerin masalarını gezen çift, İbrahim Tatlıses'in yanına giderek el öptüler. Dilan Çıtak Tatlıses babasını elini öperek sarıldı, İbo ise kızının alnından öptü. Akabinde Dilan Çıtak Tatlıses sahne alarak mini bir konser verdi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2022, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195