Title of a News Article

Urfa'nın fenomenleri boşanıyor mu?

Urfa'nın fenomenleri boşanıyor mu?
banner206

Şanlıurfa'da, sosyal medya fenomeni olan ve neredeyse tüm Urfalı sosyete kadınlarının yakından takip ettiği Sonay Demiryeri'nin eşiyle boşanacakları haberleri doğru mu? Eşi Abdurrahim Demiryeri ile boşanıp boşanmadıkları merak konusu olurken, bununla ilgili henüz somut bir açıklama yok. Sonay Demiryeri bugün yaptığı son paylaşımda sert sözler sarf etti, hukuki sürecin devam ettiğini belirten Demiryeri, 'Kuma olayı yalan, sevgilisi hamile olayı yalan, çocuk olayı yalan KOCA BİR İFTİRA' dedi.

Aile ve özellikle çocuklarıyla ilgili sık sık paylaşımlar yapan Sonay Demiryeri ile ilgili eşiyle boşanacak, boşandı gibi dedikodular son zamanlarda bir hayli konuşulmaya başlandı.

Peki, Sonay Demiryeri Abdurrahim Demiryeri boşandı mı? Sonay Demiryeri kimdir, kaç yaşında, kaç çocuğu var? 

Sonay Demiryeri ve Abdurrahim Demiryeri'nin boşanıp boşanmadığına dair resmi bir açıklama bulunmuyor.

Sonay Demiryeri, bugün saat 14 sularında instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak önemli açıklamalarda bulundu;

"Benden doğal olarak bir açıklama beklediniz ama size üstü kapalı saygı çerçevesinde kimseyi kırmadan suçlamadan açıklama yaptığımı düşünmüştüm. Ama bazı kesimi tatmin edememişim ki fütursuzca belden aşağı iftiralarına devam ettiler. Yine söylüyorum ne söylenirse söylensin gerçekten sorun yok saygı duyarım çünkü bunu yapanlar 4-5 fake hesap. Benimle gerçekten çıkarsız gönül bağı kuranlar anlayışla karşıladı. Üstü kapalı açıklama yapmayacağım bu sefer direkt söylüyorum. Kuma olayı yalan, sevgilisi hamile olayı yalan, çocuk olayı yalan KOCA BİR İFTİRA. Kİ olabilirdi insanlar hayatta başına neler gelebileeğini bilemez hayat devam ediyor arkadaşlar unutmayın. Birşeyler yazarken çizerken bir kaç kere düşünün. Evet susuyorum çünkü hukuki süreç içine girdik. Bu süreçte içinde de daha fazla yıpranmamak adına bu konuda sesiz kalmayı uygun görüyorum

SONAY DEMİRYERİ KİMDİR?

Sonay Demiryeri, evli ve 3 çocuk annesi. 1987 doğumlu, 3 kardeşlerdir. 1 ablası ve 1 abisi var. Asıl mesleği İngilizce öğretmenliği olan Sonay Demiryeri, çocuklarından dolayı mesleğe ara verdi. Aslen Mersinli evlendikten sonra eşi Abdurrahim Demiryeri ile birlikte Urfa'da yaşamaya başladı. Çocukları, Dizdar, Ahad ve Dağhan Demiryeri.

NE ZAMAN EVLENDİLER?

Sonay ve Abdurrahim çifti 12 Agustos 2013 tarihinde nişanlandılar. Bu tarhiten 40 gün sonra yani 22 Eylül 2013'te evlenerek dünya evine girdiler. Sonay Demiryeri, sosyal medyada Şanlıurfalı kadınlar başta olmak üzere birçok kesim tarafından takip edilen fenomenler arasında yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2022, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195