Title of a News Article

Urfalı sanatçıların arasına haciz girdi!

Urfalı sanatçıların arasına haciz girdi!
banner206

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonrası beli bir türlü doğrulmayan Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e haciz şoku. Büyük oğlu Ahmet Tatlı tarafından "Akli melekeleri yerinde değil" diye mahkeme açılmış ve Tatlıses’in mallarına şerh konulmuştu.

Yaşanan bu gelişmenin ardından ise Tatlıses’in tüm taşınır ve taşınmaz varlıklarının üzerinde hacizler olduğu ve milyonlarca lira vergi borcu olduğu iddia ediliyor. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ise İbrahim Tatlıses’in mal varlıkları ile ilgili haciz belgelerini yayınladı.

Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in Şivan Perwer’e bile borcu olduğunu ve Perwer’in Tatlıses’i icraya verdiğini söyledi. Akay, “Birçok alanda yatırımı olan ve çoğunda büyük zararlar eden İbrahim Tatlıses’in ayrıca şirketlerinin, kebap salonlarının elektrik, doğalgaza da borçları bulunuyor. Yani devlete 120 milyon TL borcu olduğunu öğrendim. Bu borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz konulan Tatlıses’in, Kürt kökenli sanatçı Şivan Perwer’le de mahkemelik olduğunu da öğrendim.

PERWER'E ÖDEME YAPILMAMIŞ!

Bir diğer Urfalı sanatçı Şivan Perwer, 2014 yılında İbrahim Tatlıses’e karşı açtığı telif davasını kazanmış, ancak telif davasını kazanmasına rağmen kendisine, İbrahim Tatlıses tarafından hiç bir şekilde ödeme yapılmadığı öğrenildi.

Şivan Perwer’in avukatları ise bu durum üzerine İbrahim Tatlıses’i icraya verdiği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2022, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195