Title of a News Article

Ceylanpınar'a çıkarma yaptı...

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Komisyonu başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ceylanpınar ilçesine adeta çıkarma yaptı. Gülpınar"Nankör, hain, arkadan vuran arkadan hançerleyen, kim olursa olsun, Allah korusun, isterse Babamın oğlu olursa olsun, onların karşısında duracağım"mesajını verdi. 

Mart 2109  yerel seçimlerine tam bir hafta kaldı. Ak Partinin Şanlıurfa'da başarılı sonuçlar çıkarmak için kırsal mahalleler başta olmak üzere İl genelinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, bugün yagan yağmura rağmen geldiği Ceylanpınar ilçesinde çoşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı, katıldığı seçim bürosu açılışlarında ise ilçeye heyecan getirdi. 

Gülpınar, Ak Parti ceylanpınar ilçe Belediye Başkan adayı Abdürrezak Aksak'a destek vermek amnacıyla bugün Ceylanpınar ilçesine adata çıkarma yaptı. Akrabaları ve binlerce sevenleri tarafından Kepez girişinde kurbanlar kesilerek  ve ' Gülpınar dedik, Emaneti ehline verdik' pankartlarıyla karşılanan Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, daha sonra iki seçim ofisinin açılışını yaptıktan sonra, ilçe Belediye Başkan adayı Aksak'ın seçim bürosuna geçti. Mitinge dönüşen kalabalığıa konuşan Gülpınar' Burada toplanan binlerce kişiye hitap eden Gülpınar, Başkan adayı Aksak'a destek verilmesini istedi. Bizim, yalanlarla, iftiralarla, şahıslarla , şiddetle, belden aşağı oyunlarla , dolanlarla  işimiz olmaz, Allah muhafaza  biz ancak bizimle uğraşanları Allah'a havale ederiz, sizde eminim ki öyle yapacaksınız , Ben kendim için bir şey istemiyorum, aday falan değilim, ben buraya bir şey için geldim. Dava için geldim, yağmurda olsa, çamurda olsa geleceğim, ama burada önemliolan bir dava,Biz buraya Abdullah Aksak beyi desteklemeye gedlik, Sizlerde 31 Mart günü vereceğiniz oylarla Abdullah Aksak beyi ak oylarla başkan seçeceksiniz', Bazı aksaklıkları Abdullah aksak giderecek, biz bütün Aksak'ları Abdullah Aksak'a havalae ediyoruz, ama sizin öncelikle 31 martta Oyu'nuzu verin, ondan sonra şkiayet olmayacak. Biz ne dedik, Emaneti emin ellere verin. Ehliyetten bahsettik, Ehliyetin ne olduğunu bazıları anlamıyor, bazıları anlıyor işine gelmiyor, bazıları anlamak istediği anlıyor. ehliyet nedir? Ehliyet ne olursa olsun, Adaletli olacaksınız ve merhametli vefaziletli  olacaksınız, 'dedi. 

Ak Parti  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak'a 31 Mart günüdestek verilmesini isteyen Gülpınar, İnşallah 31 Mart gecesi, Urfa'da tüm ilçelerde yeni bir zafere imza atarız, alacağımz her bir Oy ' yeni Zelanda'da 50 Şehidimize 17 bin Km' uzaklığa Osmanlı düşmanlarına, Anzakların torunlarına, Çanakkale'yı işgal etmeye gelenlere ses gidecektir, 100 yıl önce ne oynanıyorsa bugünde aynısı oynanıyor, algı operasyonlara gelmeyeceğiz, lütfen sizden Rica ediyorum, sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durunuz, ufak tefek şeyleri unutalım, Ak Partinin yanında duralım, keşke bu kaifleri vatanın içine salmasaydım diye pişmanlık duymayalım, siz hemşehirlerime güveniyorum, vereceğiniz her bir Oy altın kıymetinde , mesele şahıslar meselesi değildir. mesele memleket, ülke meselesidir.'Hayatım boyunca hiç kimseden bahsetmiyorum, hiç kimse üzerine alınmasın,' Nankör, hain, arkadan vuran arkadan hançerleyen, kim olursa olsun, Allah korusun, isterse Babamın oğlu olursa olsun, onların karşısında durdum, diye Gülpınar ' Elimizle, dilimizle, kalbimizle yapabildiğimiz yapabildiğimiz kadar yaptık, A yapamadık mı , beceremedik mi, onların olduğu yerde biz yokuz, neresi olursa olsun, çok açık söylüyorum, Ak Partinin içinde de olsa hain, nankör bu insan var ise Ben orada yokum.yapabilceğim kadar mücadelemi  veririm, kendi bildiğim şekilde elimle, dilimle, kalbimle yaparım, ama silahımla değil, ama iftira ile değil, baktım ki başarılı olamıyorum, buyrun size mübarek olsun'derim, yeterki bu Dava ehline verilsin, bu davayı sadece ve sadace Allah rızası için taşıyanlar olsun, Memleketimin bayrağı dalgalansın, Bu inancın, Bu partinin bayrağı dalgalansın, Benim bütün beklentim bu'şeklinde konuştu.

Ak Parti ceylanpınar ilçe belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, Eski Milletvekili Abdülkerim Gök, ve ilçe Başkanı Halid Şimşek ile birlikte seçim bürosunun açılışlarını yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 03:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 5 yıl Önce

Allah yar ve yardimcin olsun bu memlektin sizin gibi durust mert insanlara ihtiyaci var. Bunu gormeyen ve anlamak istemeyen en buyuk ahmaktir. Yada islama dusmanligi olandir.

Mehmet
Mehmet - 5 yıl Önce

Allah yar ve yardimcin olsun bu memlektin sizin gibi durust mert insanlara ihtiyaci var. Bunu gormeyen ve anlamak istemeyen en buyuk ahmaktir. Yada islama dusmanligi olandir.

Ekrem
Ekrem - 5 yıl Önce

Allah sizi islah etsin

Turan
Turan - 5 yıl Önce

Allah yardımcınız olsun Allah utandırmasın

İsmail aktı
İsmail aktı - 5 yıl Önce

Başarılar dilerim amca oğluna

Mehmet musa yetkin
Mehmet musa yetkin - 5 yıl Önce

Bu vatanın yigit evladı
Urfamızın gururu
Gönlümüzün fatihi
Dilerim rabbim davanızı muzaffer eyler inşAllah
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Mithat .
Mithat . - 5 yıl Önce

Durmak yok yola Devam.Ak.parti.Nerde biz Oradayız.

SIRADAKİ HABER

banner195