Title of a News Article

Urfalılar Vekillere çağrıda bulundular...

Urfalılar Vekillere çağrıda bulundular...
banner206
 Türkiye 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere doğru giderken, Şanlıurfalı seçmenler, Urfa'yı yönetecek olan kadroların emin ellerde olmasını istediklerini dile getiriyorlar. 

Ak Partinin en yüksek oy potansiyeli olan Kentlerin  başında Şanlıurfa geliyor. %75 oranında oy kitlesi bulunan Ak Partinin geçmişte yaptığı bariz aday tercihlerinden dolayı bu oran zaman zaman %40 bandına kadar inmişti. 
Son beş yılda Şanlıurfa'da görevde bulunan Ak Partili Belediye Başkanlarından bazılarından memnuniyetlerini dile getiren Şanlıurfalılar, uygulamalarından, ve hizmetlerinden memnun olmadığı Belediye Başkanlarının yeniden aday adayı gösterilmemesini arzuluyorlar. 

Kamuoyu tarafından ' Yolsuzluk iddiaları, verilen vaadlerin yerine getirilmemesi, israf ve her hangi bir projede imzası olmayan' Belediye Başkanlarının değiştirilmesini isteyen Şanlıurfalı seçmenler, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerine ve Parti yöneticilerine seslendiler. Vekillerin, tarafsız olmalarını, hak eden adayın tercih edilmesini beklediklerini dile getiren Urfalılar' Urfayı beş yıl yönetecek olanlar Belediye Başkanlarıdır, Vekillerin yetki ve görevleri belli, son beş yılda bazı Belediye Başkanlarının karnelerine bakılsın, kamuoyunun sesine kulak verilsin, vicdanlarının sesine kulak verilsin, son seçimde ortada bir başarısızlık varsa bunda Belediye Başkanlarının da payı vardır. Yıpranmış ve kabul görmeyen Belediye Başkanları ile yol devam edilir ise, sonu hüsran olur, Milletvekillerimiz ortak kararlar alarak, liyakatli, sahaya hakim, kimseye eyvallahı olmayacak, kimsenin güdümünde olmayacak, şeffaf yönetim sergileyecek, pratik çözümlü, ufku açık isimleri belirlemeliler, seçilecek olan adayları kabul görmez ise Ak Partinin Urfa'da bir hezimet yaşaması mümkündür' açıklamasında bulundular. 

Öte yandan, Şanlıurfa'da ki bir çok STK Başkanının, rahatsızlıklarını açıkca dile getirmeselerde, yetkili mercilere bilgi paylaşımında bulunduklarını ifade ettikleri öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195