Title of a News Article

AK Parti'den Şanlıurfa'ya Çıkarma

​​​​​​​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz birer gün aralıklarla Şanlıurfa'ya geliyor.

AK Parti'den Şanlıurfa'ya Çıkarma
banner206

En geç 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlere yaklaşılırken, AK Parti Genel Merkezi'nin Şanlıurfa'ya ilgisi sürüyor. Partinin kalelerinden biri olarak gösterilen Şanlıurfa'ya bu kez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz geliyor.

KANDEMİR 3 YIL SONRA ŞANLIURFA'DA

En son 2019 yılı ziyaretinin ardından 22 Mayıs pazar günü şehre gelecek Kandemir'in temasları çerçevesinde partisinin İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve ana kademe ile ilçe başkanları, kadın, gençlik ve mahalle başkanları ile görüşme yapması planlanıyor.

Hemen bir gün sonrasında ise kente gelecek olan Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un ise AK Parti İl Yönetimi ve belediye başkanları ile yaklaşan seçim öncesi değerlendirme yapmayı bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195