Title of a News Article

Ak Parti Siverek'te gövde gösterisi yaptı

Ak Parti Siverek'te gövde gösterisi yaptı
banner206

Siverek’te Kasım Gülpınar sevgisi meydanlara sığmadı.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı, MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde katıldığı seçim irtibat bürosu açılışı mitinge dönüştü. 

Açılışta ‘Gülpınar’ sloganları meydanı inletti.

Güney mahallesindeki seçim bürosu açılışına; Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları İbrahim Eyyüpoğlu, Prof. Dr. Abdurrahim Dusak, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Büyük Birlik Partisi Siverek İlçe Başkanı Ali İzol, Yeniden Refah Partisi Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu, Milliyetçi Hareket Partisi Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven katıldı. 

Açılışta konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, bugüne kadar bütün seçimlerden zaferle ayrıldıklarını, tarihin 14 Mayıs seçimlerinde de tekerrür edeceğini söyledi.

Gülpınar, vatandaşlardan 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her zamankinden daha fazla destek vermelerini istedi.

Açılışta, AK Parti'ye geçen CHP Siverek Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman İzol ile beraberindeki bir grup vatandaşın rozetini, Gülpınar taktı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2023, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195