Title of a News Article

Ak Partide bayram heyecanı yaşandı

Ak Partide bayram heyecanı yaşandı
banner206

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Tabi esas ikinci bir bayramımız daha var o da 14 Mayıs 2023'te yaşayacağımız demokrasi bayramıdır. Türkiye'nin seçimleri, bütün vatandaşlarının karar vereceği bir seçim, Türkiye'nin başkanını, ABD'si, AB'si, terör örgütleri değil aziz Türk milleti sandıkta belirler. Yine hep beraber tüm dünyaya rağmen yine ve yeniden başkan Erdoğan diyeceğiz." dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşma programı düzenlendi.

Partilerle bayramlaşan Adalet bakanı Bekir Bozdağ, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin yürüyüşünü kimsenin durdurmaya gücünün yetmeyeceğini, AK Parti iktidarı sayesinde Türkiye'nin birbirinden güzel hastanelere, yollara ve köprülere kavuştuğunu dile getirdi.

Bozdağ, Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sadece son günlerde yerli ve milli aracı TOGG'u ürettiğini, Karadeniz gazını çıkararak vatandaşın hizmetine sunduğunu ifade etti.

Partisinin vaatlerini tek tek yerine getirdiğini vurgulayan Bakan Bozdağ, şöyle devam etti:"Şimdi diyorlar ya AK Parti nerede? Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede? Cumhur İttifakı nerede? İşte tam da burada bu sevinçte bu sayımız da var. Şanlıurfalıların muhabbetinde coşkusunda var. Onun için de Şanlıurfalı kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi esas ikinci bir bayramımız daha var o da 14 Mayıs 2023'te yaşayacağımız demokrasi bayramıdır. Türkiye'nin seçimleri büyük vatandaşlarının karar vereceği bir seçim, Türkiye'nin başkanını, ABD'si, AB'si, terör örgütleri değil aziz Türk milleti sandıkta belirler. Yine hep beraber tüm dünyaya rağmen yine ve yeniden başkan Erdoğan diyeceğiz. 14 Mayıs inşallah hem Şanlıurfa'mızdan hem de Türkiye'mizin 81 ilinden yükselen seslerle bütün dünyaya haykıracağız. Şanlıurfalı kardeşlerime sesleniyorum. Şanlıurfa'dan dünyanın dört bir yanına bizim başkanımız Erdoğan'dır, değiştirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Ama biz onları sandığa gömerek siyasette büyük değişimin önünü açacağız."

Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen programa, Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ , Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli adayları, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, ve binlerce vatandaş katıldı. 

Özel bir işletmede yapılan bayramlaşma saat 12.00 de başladı. Adalet bakanı Bekir Bozdağ, ve il Başkanı Ali İhsan Delioğlu bayramlaşmaya gelenleri tek tek karşıladılar. Adalet bakanı Bekir Bozdağ, yoğun katılım gösteren Şanlıurfalılara teşekkür ederek, bayramlarını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2023, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195