Title of a News Article

AK Parti’nin seçim bürosu açılışına yoğun ilgi

AK Parti’nin seçim bürosu açılışına yoğun ilgi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM İdare Amiri Halil Özcan Eyyübiye ilçesinde seçim bürosu açtı. Seçim bürosu açılışı adeta miting havaasında geçti.

Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan tarafından açılan seçim bürosuna katılım oldukça yoğundu. Açılış töreninde konuşan Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, seçimi zaferle kazanacaklarını dile getirdi. Bakan Bozdağ,  "Bugün dünya bir araya gelmiş Türkiye'nin seçimlerini takip ediyor. 'Türkiye'de seçim ne olacak? Sonuçları ne olacak? Erdoğan gidecek mi kalacak mı?' diye merak edenler, emin olun Avrupa'da, Amerika'da, Türkiye'dekilerden daha fazla. Her gün, anbean burayı takip ediyorlar. Neden? Çünkü Türkiye'nin büyük yürüyüşünden en büyük endişeyi onlar duyuyorlar. Bu yürüyüşü durdurmanın yolunun Erdoğan'ı durdurmaktan geçtiğine inandıkları için 'Erdoğan kaybederse Türkiye kaybedecek.' Erdoğan'ın yükselişi durursa Türkiye'nin yükselişinin duracağına inanıyorlar. Türkiye'nin de Cumhurbaşkanı'mızın da yükselişi durmayacaktır." Şeklinde konuştu.

Öte yandan seçim bürosu açılışına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, geçmiş dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Milletvekili adayları, partileler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195