Title of a News Article

Baydilli'den anlamlı mesaj

Baydilli'den anlamlı mesaj
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli, ulusal egemenliğin 103. yılında çocuklara daha güzel yarınlar bırakmak için çalıştıklarını söyledi. 

Sıkıntılı bir süreçten geçildiğini hatırlatan Başkan Baydilli bu durumun çocukları da fazlasıyla etkilediğini ancak yarınların umudu olan çocuklarımızın her daim mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı hak ettiğini, bu sıkıntılı süreçte bir çocuğun gülümsemesinin her şeye değecegini ve sıkıntıları bertaraf edeceğini dile getirdi.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi: 

“23 Nisan 1920 günü bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş günü olarak tarihe geçerken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü yarınlarımızın mimarları ve umudu olan çocuklarımıza bayram olarak atfetmiştir. 103 yıl önce Milli egemenliğimiz için çok büyük önemi olan o gün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan edilerek dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olma özelliğini kazandı.

"Çocuklarımız bizim gözümüzün nuru, yarınlara dair umudumuz ve güvencemizdir. Çocuklarımızı yarınlara ne kadar iyi hazırlarsak onlar da gelecekte güzel ve hayırlı işlere imza atıp ülkeye, insanlığa faydalı olacaktır. Biz bu bilinçle şehrimizi imar ederken nesli ihya etmenin önemini biliyor, bu farkındalıkla hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimizde ve projelerimizde çocuklarımızı hep baş köşede bulunduruyoruz çünkü onlar bizim göz nurumuz, umut ışığımızdır.

 

Ben hayatta bir çocuğun gülümsemesinden daha büyük bir mutluluk, daha huzurlu bir manzara bilmiyorum. Bazen hayata çocukların penceresinden, dünyasından bakarsak daha güzel yarınları hayal edebiliriz. Çünkü bir çocuğun kalbinden daha geniş bir umman yoktur. Çocuklarımız güldüğü zaman, mutlu olduğu zaman mutsuz olacak veya hiç tanımadığı bir çocuk dahi kendisine gülümsediğinde kalbi titremeyecek bir insan yoktur. 

Biz projelerimizle, kurslarımızla ve etkinliklerimizle her daim çocuklarımızın gelişimini, eğitimini ve en önemlisi mutluluğunu ön planda tutuyoruz. Onlara hizmet etmenin gururunu yaşarken, çocukların geleceğe hazırlanmasında yerel yönetimler olarak büyük sorumluluğumuz olduğunun farkında olarak çalışıyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, bu ülkeyi ve dünyayı ileride onlar yönetecek ve onlar daha güzel bir hale getirecek. Bunun için daha iyi yetişmiş, merhameti ve vicdanı ön planda tutan nesiller yetişmesi için uğraşıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, tüm çocuklarımıza sağlık ve mutluluk diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195