Title of a News Article

Bozdağ Urfa'da konuştu

Bozdağ Urfa'da konuştu
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarını tanıttı. 

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler öncesi Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları seçim bölgesine geldiler.

Adalet bakanı Bekir Bozdağ'ın ilk sırada yer aldığı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları tanıtım toplantısı öncesi Bozdağ kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde karşılandı. Bozdağ ve diğer Milletvekili Adayları kapalı spor salonuna geldikten sonra adaylar tek tek tanıtıldı. 

Şanlıurfa eski Milletvekilleri Halil Özcan ve İbrahim Halil Yıldız 'ın da katıldığı aday tanıtım toplantısına Ak Parti Şanlıurfa il başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, SKM Başkanı Faruk Badıllı, ilçe belediye başkanları, Teşkilatının üyeleri ve partililer katıldı. 

Aday tanıtım toplantısında konuşan Adalet bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da büyük bir başarı elde edeceklerini söyledi. 

BOZDAĞ" SÖZÜMÜZ DE ALDATMA OLMAZ"

Ak Parti'nin Şanlıurfa milletvekili aday tanıtım toplantısında uzun bir konuşma yapan Adalet bakanı Bekir Bozdağ verdikleri sözleri yerine getireceklerini söyledi. Bozdağ konuşmasında şunları kaydetti “Bizim Türkiye’de de Urfa’da da ana gündemimiz bu yıkılan enkazları kaldırmak yerlerine depreme dayanıklı, dirençli, daha güvenli yeni konutlar yapmak olacaktır. Allah’ın izniyle Şanlıurfa’mızda da diğer yerlerde de söz verdiğimiz gibi yeni konutları yeni kent alanlarını bir yıl içerisinde tamamlayacak, Şanlıurfalı kardeşlerimize depremzede kardeşlerimize teslim edeceğimizi buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi. 

“Yeni dönemde Şanlıurfa’mıza kentsel dönüşümle Şanlıurfa’mızın konut stokunu değiştirme dönüştürme daha nitelikli daha dayanıklı mekanlarda daha güvenli yaşam alanlarında Şanlıurfalı kardeşlerimizi yaşatmak ana hedeflerimizden birisi” diyen Bakan Bozdağ, belediyelerle iş birliği içerisinde kentteki kentsel dönüşümü hayata geçireceklerini ifade etti. Bozdağ, “Kentsel dönüşüm yeni dönemde bizim en önemli hedeflerimizden biridir Şanlıurfa için” diye konuştu. 

“Ben soruyorum Şanlıurfalılara terör örgütlerine, ABD’sine AB’sine bayram mı yaptıracağız yoksa 14 Mayıs akşamı bunlara dünyayı dar eden Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı mı yapacağız. Allahın izniyle cumhurbaşkanımızı daha güçlü şekilde cumhurbaşkanı yapacağız.”

Konuşmasında Şanlıurfa’ya kazandıracakları birçok hizmeti değinen Bakan Bozdağ, bu projelerden birinin de Gaziantep-Şanlıurfa arasında hızlı tren projesi olduğunu kaydetti. 

Bekir Bozdağ, tarım alanında da yapacakları olduğunu belirterek, “Yeni dönemde Şanlıurfa’mızı, tarım üretiminin başkenti olan Urfa’mızı tarım sanayinde de gözde şehirlerden biri haline getirmenin çabası gayreti bizim ana hedeflerimizden ana çalışma alanlarımızdan olacaktır. Bir OSB’yi beşe çıkardığımız gibi, yeni OSB’leri de yanlarına ekleyerek, Şanlıurfa’mızı sanayileşme ve sanayi yatımlarıyla daha fazla gündemde tutmaya gayret edeceğiz. Bir yandan tarih hazineleriyle bir yandan dünyanın en saygın ve en kaliteli mutfağıyla, bir yandan kültür merkezleriyle Şanlıurfa’mızı turizm sektöründen de daha fazla pay alan bir il haline getirmek bizim ana gayret alanlarımızdan biri olacaktır” dedi. 

Şanlıurfa’da fuar alanı, kültür merkezi eksikliğinin göze çarptığını söyleyen Bakan Bozdağ, “İnşallah takip edeceğimiz ana işlerin biri de bu alandaki eksikliği Şanlıurfa’mızın gidermek olacaktır” diye konuştu. 

“Biz 20 yılda çok şey yaptık Şanlıurfamıza” diyen Bakan Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnşallah yetki ve gücü bize aktardığınızda da Şanlıurfamıza yeni dönemde de aynı şekilde hizmet etmeye daha fazla iş yapmaya hep birlikte devam edeceğiz. Biz ne dediysek hep yaptık. Bundan sonra da ne diyeceksek onları yapmaya devam edeceğiz. Bizim sözümüz aldatmak için değil, taahhütlerimizi yenilemek içindir. Bugün de Şanlıurfalılarla kavlimizi yenilemeye geldik. Onun için daha iyi koşmamız için, daha ileri gitmemiz için hep birlikte çok çalışmaya ihtiyacımız var.”

Şanlıurfa için yapacak daha çok işleri bulunduğunu ifade eden Bakan Bozdağ, “Yaparsa AK Parti yapar. Doğrusu, doğru zaman, doğru adam, Recep Tayyip Erdoğan yapar. Bunları birlikte yapacak ve Urfamız için birlikte koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2023, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195