Title of a News Article

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
banner206

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Meclis'in temsil ettiği milli iradeye sahip çıktık. 2007 yılında bize Cumhurbaşkanı seçtirmemek için Anayasa'yı ayaklar altına aldıklarında biz çareyi yine burada aradık. Anayasa ve yasalarımızı demokrasimizi, hak ve özgürlükleri, kalkınma mücadelemizi destekleyecek adımlarla yola çıktığımızda çareyi hep burada aradık.

FETÖ'cü alçakların bombalarıyla iradeyi susturmak isterken, direnişi burada sürdürdük. Türkiye Yüzyılı'nı da Meclisimizle inşa edeceğiz. Yeni yönetim sistemimizle yasama-yürütme-yargı arasındaki ilişkileri netleştirip bu sürecin en sağlıklı şekilde yürümesini sağlayacak altyapıyı kurduk.

Yeni yönetim sistemimizin ilk dönemindeki tecrübelerin ışığında sistemi ileri taşıyacak restorasyonları Meclisimizle yapmayı umut ediyoruz. Bu umudun gerisinde 20 yıllık emek ve kazanım vardır. Bundan 20 yıl önce hükümete gelirken ne söz verdiysek, Rabbim hemen hepsini yerine getirmeyi nasip etti.

2023 hedeflerimize, kurulan tuzaklara rağmen büyük ölçüde ulaştık. Başka bir ülkenin başına gelse çok büyük yıkımlara yol açacak badileri milletimizin desteğiyle atlattık. Eski senaryolar eski tezgahlar işlememeye başladı.

6 parti aylarca uğraşıp ortak politikalar metni yayınladı. Bir araya gelip metin hazırlayınca insan ister istemez beklentiye giriyor. 

Bu masanın bizim yaptıklarımızı hedeflerimizi aşacak bir belge ortaya koyabilmesine imkan vermiyoruz ama bir bakalım dedik. Keşke bakmaz olaydık.  Bu partilere umut bağlayanlar adına üzüntü duyduk.

Buradan gençlerimize güzel eğlence malzemesi çıkar. 

Bunlar yeni projeler için kafa yormayı ülkede ne yapılıp yapılmadığına bile bakmamışlar. Baksalar metindekilerin çoğunun yapılmış olduğunu ya da yapılmakta olduğunu görecekler.

Açıkladıkları metinde güya herkese selam veriyorlar. Kayyumu kaldıracağız, özerklik vereceğiz diyerek HDP'ye selam veriyorlar. PKK ve FETÖ'cülere selam veriyorlar. (Milliyet)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195