Title of a News Article

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Urfa'da...

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Urfa'da...
banner206

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Müdür Aktaş, ilk olarak il emniyet müdürlüğünde Güvenlik ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Bugün öğlen saatlerinde Şanlıurfa'ya gelen Emniyet Genel Müdürü İl Emniyet Müdürlüğünde törenle karşılandı. Tören mangası tarafından karşılanan Aktaş'a ardından kadın polis tarafından çiçek takdim edildi.

Karşılama sonrası il emniyet müdürlüğüne bağlı birim personeliyle hatıra fotoğrafı çektiren Genel Müdür Aktaş, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, müdür yardımcıları, birim amirleri ve birçok personelle güvenlik ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Güvenlik ve değerlendirme toplantısı ile ilgili paylaşımda bulunan Müdür Aktaş, 'Güvenlik ve Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştiriyoruz Cennet vatanımızın her noktasında milletimizin huzur ve güvenliği için cansiperhane bir mücadele veren kıymetli mesai arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah,ayaklarına taş değdirmesin' dedi.

URFASTAR

Resim

Resim

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2023, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195