Title of a News Article

Gezmedik yer bırakmayan Vekil...

Gezmedik yer bırakmayan Vekil...
banner206

Şanlıurfa Milletvekili Avukat Mehmet Faruk Pınarbaşı kırsal mahallerde 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek turlarına devam ediyor.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Birecik Merkez ve Kırsal Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Pınarbaşı, Vatandaşlardan Türkiye Yüzyılını inşa etmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermelerini istedi.

Birecik İlçesinin kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Pınarbaşı, 28 Mayıs seçimin önemine vurgu yaparak “Türkiye genelinde ve ilçemizde demokrasinin güzelliğini yaşadığımız ülkemizde, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir seçimi geride bıraktık. Halkımızın kararı hepimizin kabul edeceği son sözdür. Kısaca seçimde millet ne derse o olacak. İnanıyorum ki Birecikli vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vererek, Yüzde 60’ın üzerinde bir oy oranıyla istikrara evet diyecek” dedi.

Meclis çoğunluğunun cumhur ittifakında olduğunu ve 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında yüzde 60 üzerinde bir oy alarak Türkiye'nin istikrarlı duruşuna devam edip daha ileri seviyelere geleceğini söyleyen Pınarbaşı, vatandaşlarımızın hepsine milletvekili ve cumhurbaşkanlığında vermiş oldukları destek için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2023, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195