Title of a News Article

MHP’ye ilgi artıyor...

MHP’ye ilgi artıyor...
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Milletvekili İbrahim Özyavuz, seçim çalışmalarını son sürat devam ettirirken gittiği her yerde büyük kalabalık tarafından karşılanıyor. Özyavuz, kırsal bölgelerde düzenlenen toplantılarda MHP’ye ve Cumhur İttifakına destek istiyor.

Şanlıurfalı iş adamları Mehmet Alpak ve Ahmet Yıldırım'ın öncülüğünde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Özyavuz, Şanlıurfa’nın sorunlarını bildiklerini ve çözüm için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.

Şanlıurfa’ya bundan sonra daha fazla hizmetin gelmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirten Özyavuz, “Bizler hiçbir menfaat beklemeksizin, kendimizi hizmete adamışız. Şanlıurfa’mızın gelişmesi için, Şanlıurfalı hemşerilerimizin sorunlarının çözülmesi için var gücümüzle çalıştık, inşallah yeni dönemde de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Özyavuz’un yanı sıra diğer Milletvekili Adayları da sıra numarası fark etmeksizin mahalle mahalle dolaşıp seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Adayı Halil Bakış ve Halit Yıldız kırsalda çalışmalarını sürdürürken, Mahmut Nedim Polat, Havva Birsen Değer, Mehmet Arpacı, İsmail Akçakaya, Ali Kurt, Mustafa Ayğırcı, Osman Mutlu ve Kemal Güneş de hiç durmadan çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195