Title of a News Article

Nebati Urfalılarla buluştu

Nebati Urfalılarla buluştu
banner206

Hazine ve Maliye Bakanı Ak Parti Mersin Milletvekili adayı Nureddin Nebati seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfalı hemşehrileri ile buluştu.

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi Mersin'de gece gündüz demeden partisi için çalıştığı gözlemlenen Hazine ve maliye bakanı Nurettin Nebati dün Güneydoğulu ve sanayi ve iş adamları ile bir araya geldi. Şanlıurfalı iş adamı, STK temsilcilerininde olduğu toplantıda Bakan Nebati'ye tam destek sözü verildi. 

Çalışan, üreten ve kazanan Mersin'de farklı memleketlerden vatandaşların "Biz Mersinli'yiz" dediğini belirterek, gençlere seslenen Nebati, "Sizden bir tek şey istiyorum. Lütfen şehrinize sahip çıkın, çok çalışın, üretin, birbirinizi sevin. Lütfen asla birilerinin ötekileştirmesine kulak vermeyin, Mersin için kim çalışıyorsa 'o bizim ağabeyimiz, kardeşimizdir' diye bakın." ifadelerini kullandı.Nebati, kente hizmet etmeye, kardeşçe çalışmaya, en güzel işleri yapmaya geldiklerini vurgulayarak, gençlerle aynı dili konuştuklarını anlattı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Mayıs'ta geçlerle de buluşmak için Mersin'e geleceğini aktaran Nebati, "Biz, birilerine değil gençliğin bizatihi kendisine bakarak hiçbir şekilde bu memleketin bayrağını aşağıya düşürmeden tek vatan, tek devlet, tek millet diyerek yolumuza devam edeceğiz. Yolumuza devam ederken de bu memleketin her türlü güzelliğini hep beraber paylaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195