Title of a News Article

Özyavuz " Hesap veremeyeceğimiz bir iş yapmadık"

Özyavuz " Hesap veremeyeceğimiz bir iş yapmadık"
banner206

Şanlıurfa'nın Harran ilçe belediye başkanı Mahmut Özyavuz, " önce Allah'a sonra siz aziz milletimize hesap veremeyeceğimiz hiçbir işe ve projeye imza atmadık " açıklamasında bulundu. MHP'li Genç Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görev süresinin dört yıllık bir değerlendirmesini yaptı. Başkan Özyavuz, açıklamasında şunları kaydetti 

Kıymetli Harranlı Hemşehrilerim, 

4 yılı aşkın bir süredir, bize vermiş olduğunuz destek ve yetki ile gece gündüz demeden sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz. 

Bu zaman diliminde toplumun yaralarına merhem olmaya , dertlerine çare bulmaya, eşit hizmet sunmaya çalışırken illaki birilerinin menfaatine dokunacağız. Bazen de çıkarlarına ters düşeceğiz. Korumakla mükellef olduğumuz sizlerin haklarını korumaya çalışırken, elbetteki art niyetli insanlarada denk geleceğiz. 

Bunlar bizi yıldıramaz, bilakis daha da sıkı çalışmamızı sağlar. Amacımız, toplumun tamamını kucaklaklayarak, herkese hak ettiği hizmeti eşit koşullarda götürmek, ulaştırmaktır. 

Bizler, siz aziz Harranlı hemşehrilerimizin geleceği ve huzuru için çaba sarf ederken, çıkarlarına, şahsi isteklerine ve menfaatlerine uymadığı için bizi linç etmeye çalışan, basit söylemlerle, yalan yanlış paylaşımlarla gerginlik oluşturma gayretinde olanlar elbette olacaktır. 

Bizler bugüne kadar hiç bir savaştan kaçmadık, kaçmayacağız. Lâkin bugün hizmet etme ve kadim ilçemize hak ettiği projeleri kazandırma günüdür. 

Bugüne kadar herhangi bir hizmeti ,kazanımı ilçemize kazandıramamış şahsiyetlerin algılarına kanmamanızı arzu ediyorum. 

esnasında , önce Allah'a sonra siz aziz milletimize hesap veremeyeceğimiz hiçbir işe ve projeye imza atmadık , atmayacağız. Bu algılara ve boş safsatalara, feraset ve vicdan sahibi hiç bir hemşehrimin inanmayacağı kanaatindeyim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195